Welkom bij Luuk Kuipers meubelstoffering

Luuk Kuipers werkt sinds 1967 als meubelstoffeerder. Door zijn grote liefde voor het ambacht en zijn jarenlange ervaring heeft hij zich bekwaamd tot een vakman, die renovatie én restauratie tot in de puntjes beheerst. Persoonlijke aandacht voor de opdrachtgever én het meubel zijn daarbij zijn uitgangspunten. Gezamenlijk met de klant wordt gezocht naar de beste oplossing, waarbij de kwaliteit van het uiterlijk gelijk dient te staan aan de kwaliteit van het zitten en de kwaliteit van materialen en technieken.

Atelier Luuk Kuipers richt zich vooral op de restauratie en het herstel van:
antieke meubelen
designklassiekers
design meubiliair
(klik op een link voor een voorbeeld)

Ook werkt het atelier met veel plezier samen met hedendaagse ontwerpers en architecten om een nieuw meubel perfect af te werken.

Art Deco fauteuil, in ontwikkeling (Klik op de afbeelding voor een vergroting)

Uiteraard kunt u in zijn atelier ook terecht voor een goede vervanging van de hoes van een bank of de bekleding van uw fauteuil.
U kunt daarbij gebruik maken van zijn in de loop der jaren opgebouwde netwerk van leveranciers van traditionele en moderne stoffen en leders. Het atelier garandeert u daarmee de levering van kwalitatief hoogstaande - en historisch verantwoorde materialen.